NYFAN ALBANIA

Kontakt
Adresa:
Autostrada Tirane Durres km 6.
(Midis Peugeot dhe Citroen)
Tirane

Email: Kjo adresë mbrohet prej spam bots-ave, duhet të keni JavaScript për ta parë.
Telefoni: +35548300622
Faks: +35548300623
Celulari: +355692020490, +355692020650
http://nyfan.al