NYFAN. Nen... hijen e suksesit

NYFAN TEN CATE : : Copa tende, tenda dielli,sisteme per mbrojtjen nga dielli dhe te hijes,sisteme te hapjes dhe mbylljes se tendave, mekanike, elektrike dhe automatike.

TEN CATE: Emri i madh qe ben diferencen.

 Nga bari sintetik i terreneve me te medha sportive ne bote deri tek veshjet e Austronauteve te NASA, kudo ndeshim firmen e TEN CATE . Nje emer, i cili vazhdimisht investon, ne kerkime shkencore, me qellimin e realizimit te lendeve te para dhe teknikave, qe garantojne gjithmone me shume cilesine dhe funksionalitetin  e produkteve te saj, me lende te para, qe.... bejne diferencen.

alt

Kompania TEN CATE ne vazhdim te panderprera te perpjekjeve te saj shume vjecare, per te siguruar cilesine dhe standart te produkteve dhe sherbimeve kundrejt  klienteve,  eshte certifikuar per cilesine e prodhimit dhe Ambientalist STANDARTS si:ISO 9001 dhe ISO14001.Njekohesisht, ka mare certifikate, per prodhime ekologjike me Oeko- Tex Standart 100 (copa te besueshme, te perjashtuara nga mbetje te demshme) dhe ka marre cmimin Margarite Ekologjike..