Garanci e cilesise

Garanci e cilesise NYFAN TEN CATE

Prodhimi i copave te tendave NYFAN TEN CATE eshte nje pune shkencore shume serioze e kontrolluar qe zgjat 3
jave ne ambjentet teper moderne te kompanise TEN CATE ne Hollande duke arritur si rezultat:
• Te jene 100% te padepertueshme nga uji.Nuk deperton asnje pike shiu akoma dhe pas shume vjetesh perdorimi.
• Realizon mbrojtje te plote nga rrezet ultraviolete te diellit.
• Kane ngjyra te gjalla me lende per te lyer jo toksike,miqesore me ambjentin dhe me njeriun.
• Me mira nga te gjitha sidomos eshte pamja e tendes e shkelqyer dhe pas shume vitesh perdorimi sepse nuk
mban pluhurin, copa nuk demtohet dhe ngjyrat qendrojne natyrale.


Copat Hollandeze NYFAN TEN CATE permbajne:

• Certifikate te prejardhjes dhe origjines nga fabrika TEN CATE TECHNICAL FABRICS ne Hollande.
•7 vjet garanci te copave nga grisja dhe per pamjen e tyre te kenaqshme.
• Miratimi nga BE dhe qeveria Hollandeze qe siguron cilesine e larte te tyre qe garantohen nepermjet kontrolleve
te vazhdueshme qe behen