Pse Duhet te zgjedh produktet NYFAN TENCATE


Sepse garanton cilesi ne te gjithe jetegjatesine e saj.

Ne fabriken ultra moderne te TENCATE ne Hollande, tendat kalojne nje proces 3 javoresh per tu bere:

100% rezistente ndaj ujit. Nuk lejojne as edhe nje pike shiu te tejkaloje tenden edhe pas shume vite perdorimi.

Behen rezistente ndaj rezeve ultraviolete dhe rezeve te diellit ne pergjithesi.

 Qendrojne te bukura edhe ne mot me kushte te keqija.

Qendrojne te bukura pavaresisht nga sa kohe kalon.

 

 

video

Pse Duhet te zgjedh produktet NYFAN TENCATE

Sepse ato mundsojne nje mbrojtje te plote

jane 100% rezistente ndaj ujit, 100% UV rezistent, 100% rezistent gjate ererave te forta dhe ato rini ne kete menyre per shume, shume vite. Garancia e prodhimit te tyre siguron mos lejimin e tejkalimit te lageshtires dhe rezeve te diellit. Ato ofrojne nje mbrojtje te mire ndaj rezeve ultraviolete dhe jane testuar gjithashtu ne erera te forta. Ska rendesi cfare ndodh siper strehes NYFAN TENCATE, ju jeni nen hije

 

 

 

video

Previous
Tjetra